Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En Ung Nygift Brud

 

 

En ung nygift brud ifrån Östersund

vars man ville älska i var sekund

så ledsna på riten

och extrema fliten

att hon helt sonika stängde sitt sprund.

 




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 644 gånger
Publicerad 2006-11-01 12:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson