Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en test befriad från vokalerna å, ä och ö genom viss redigering av ursprungsmaterialet ur diktsamlingen \'Ordlekande dikter\' från 1995


Paradoxens kusin

Jag skalar av mig
det yttre skenet
som bedrar

jag speglar mig
i dig
i folkmassor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-11-01 16:45



Bookmark and Share


  Prometeus
Bra!
Kort och koncist - vilket jag gillar!

Orden "speglar mig" eller "speglar" eller "spegel" överhuvudtaget älskar jag (se min dikt "Speglar").

Jag gillar dikter som lämnar mig utan att jag vet allt.
Det gör denna.
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP