Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lalla


Tillit i dina händer

Jag lägger en varm, ljus och vit boll
i dina händer,
tittar upp mot dig och ler,
pussar dina händer och sluter dem,
du vet vad det är,
du vet vad det betyder,
med respekt tar du hand om den
och jag vet,
att min tillit är för alltid
trygg hos dig.




Fri vers av Carin
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-01 21:38



Bookmark and Share


    NoMi F
Så varmt och känslofullt
diktat
Känns fint att läsa-det värmer
hjärtat. Känner kärleken här
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin