Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatad Älskad

Löften löften löften

Brutna brutna brutna

Alkoholen förvandlade dig till ett monster
ett monster som jag hatade men samtidigt älskade
Sliten mellan beundran och avsky
ibland sa du att du skulle ta livet av dig
Du förstår ej hur många sår du har lämnat
men jag är starkare nu
Jag kan välja själv nu
och jag väljer att stå upp för mig själv och min familj
Du finns kvar Hatad och älskad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-01-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan