Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


parader av charader och enskilda bravader


analfabeter samlas till korståg
likt rebeller som anfaller i nödvärn
när jag står till svars för mina svar
och jag vet inte hur länge till spärren håller

trots har sina konsekvenser och vissa
av dem överlever jag på
samtidigt som de vita blodkropparna
långsamt ger vika för det som
ingen medicin kan stoppa

parader av charader och enskilda bravader
när skall utklädningsskåpet få damma igen
men jag tror att det handlar om förlåtelse
när jag tvättar bort mitt ansikte utåt på kvällen
kanske trivs jag bäst under täcket med ingen lampa tänd
sålänge ingen gör mig trygg nog med
\'det är okej\'

jag är ingen vardagshjälte




Fri vers av Tamsyn
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-02 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tamsyn