Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Da capo al fine!


Du har allt som mina bröder borde ha.
och egentligen
vill
jag
inte det här igen
men jag kan inte låta bli, för du luktar så gott
och det är kanske
precis såhär jag vill ha det
med dig
..jag vet inte..

det är som om någon idiot
har spelat tillbaka bandet med oss
och har precis tryckt på play
för det är precis så det känns, som på nytt
och jag svor att inte känna så för dig, igen
för du är en vän
och jag är en vän,
den allra bästas vän.

men vi
vi är så skilda
vi
vi är vänner
men vi älskar mer
än de som älskar med varandra
så det borde vara kärlek
..jag vet inte..

det värsta är att nu, vet jag allt om dig.
och jag kan inte glömma andras snedsteg,
eller dina snedsteg.
för jag
orkar
inte
en gång till.

Kanske finns allt i mitt huvud.
..jag vet inte..

jag vet bara
att du älskar mig,
dito min vän.

- Maestro, Da capo al fine!




Fri vers av Nostac
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-02 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostac