Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med att skriva om kärlek är jag inte så bra på...


Natten är mörkare men vår kärlek är ljusast

Fast natten nu blivit mörkare
håller du min tillvaro ljus
Och alla dina blickar gör mig stum döv och handligsförlamad

Och stjärnorna lyser inte för Peace on earth
för det finns inte
stjärnorna lyser för dig och mig älskling

Den kärlek du och jag har får självaste norrskenet att skälva
Se hur det darrar
När dina fingertoppar får mig att rysa

Och Jens jag lämnar min dörr öppen för dig
Lämnar mina smekningar åt dig
alla skälvande andetag och alla viskande ord
väntar här på dig

Det är för många mil älskade
mellan våra kroppar
Och jag sparar alla hjärtslag åt dig
Sparar alla I love you och baby och honey och touch me fuck me
åt dig

Och jag brukar ligga vaken om natten
stirra mig blind på ditt vackra ansikte
lägga örat mot ditt bröst
Och höra hjärtat därinne dunka mitt namn

Jag brukar tillslut somna med din hand om min midja
Dina andetag i mitt öra
Och ett norrsken som skälver likt kärlekens akt
Och stjärnor som lyser för oss baby




Fri vers av Herself
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 15:46



Bookmark and Share


  Malina
Asfint slut! :) Dina ord är kärlek, och det var antagligen det du ville förmedla. :) Goodgood
2006-11-03

    ej medlem längre
Detta är äkta kärlek
2006-11-02

    Cammo
Vacker kärleksbeskrivning
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself