Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I detta vatten har jag flutit det sägs att ingen kan nedstiga två gånger i samma flod men ingen sade i samma vatten badar många barn


Paradoxer

I detta vatten som flyter
under i älven
är själva strömmen
ovanför är solglittret

där leker kanske barnen
ovetandes
om den yttre verkligheten

hon var en gång ett sådant barn
men någon stjäl hela tiden
om och om igen hennes barndom

gång efter annan
är det vad som sker
det är som om det hände
just henne var gång

det är så det känns
som om hon var ensam om
att vara där

i snålblåsten och regnet
drunknande i tyst gråt
över vuxenvärldens grymma jag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-11-02 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att en poet kan skriva nåt sånt här kan man kalla paradox..
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP