Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur samlingen Dikter sprungna ur sorg och glädje


DS 131 akt av kär lek

Undran fyller henne
hennes position
är stilla stående

förundran
inför det förestående




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-11-02 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP