Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
exempel, det finns en tidskrift vars namn är \'Vakna\' men jag blundar bara, jag sover inte


DS 132 insikt

När du söker väcka den döde
tänk på
att du sover själv




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP