Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var han tvungen att säga upp sig från just min arbetsplats?


DS 137 En vanlig dag på jobbet

Jobbet sin tjusning
har mist

det som förr
ledde till berusning
har blivit trist

(minnet av Max)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-11-02 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP