Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under kriget, har jag hört på radio, blandade fattigt folk bark i brödet så kan det int ha gått till i kungliga slottet


Nytt sätt att lösa den gordiska knuten?

Det var väl då ett himla tjat om smör
jag har slutat äta mackor
säger jag ju

gröt får det bli för hela slanten
hur skulle pengarna annars räcka
jag har varken make eller fru

ja, och så lagar jag som fordom folk
mina egna strumpor, byxor
några nya skor har jag int råd med
får lägga tidningspapper i de gamla

eller kanske aktierna
och obligationerna
om jag kan övertala farmor
att ta ned skylten i förtid

annars kan jag alltid ställa mig
högt under taket på piedestalen
och lösa problermet med en gordisk knut




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-11-03 01:01



Bookmark and Share


  Bissen
Stark text!
Gillas skarpt!
2006-11-03

    laissez_faire
Klockren.
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP