Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och människor trampar på fallen frukt

Dåliga vanor
växer på träd

Grenarna knäcks
av tyngden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-11-04 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan