Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har druckit

Jag har druckit flera liter
min gång är stadig och min blick
är klar

Urinen är vit
frugan är mild
om jag kysser henne nu
kanske hon rentav blir vild

Jag kan stå på ett ben och klappa katten
för jag har bara
druckit
vatten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-11-04 15:40



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
haha du är härlig!!!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan