Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min längtan till Honduras är väl som Christels undran över Roseldas adopterade barn


Christines kärlek till livet

Sorgen bränner
under bara fötter

lugnet sjunger
i midnattssolens garn

dess röda röster
lyser upp horisonten

bröstet häver sig
i havets dyningar

atlantgudens röst
dånar utanför stormens öga

regnet piskar samvetets dun
fåglar brer ut sina historiska vingar

lugnet sveper sin vida kappa
över de sovande barnen

aldrig mer skall grenar
trotsa den blötsnö som tynger själen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-11-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP