Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du finner någon som helst rim och reson i detta, köp en lott


Både bittida och sent skall syndarn leka

Lavendel lavendel
och krokus i norr
jag en pendel jagar
på loppmarknader
med ljus och lykta

jakthornets larm
lockar mig att jaga
pockar med sin ton
och får mig att älska
med Helga, Ann-Sofie och Dagmar

så får de gossar små
och töser med tillika
dansar regndans på tiljor
till musik av Arbogas Knut
och liktorn i träskor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-07 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP