Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
picknick i det gröna, minnena är väl sköna jordgubbar o grädde på flask\' nu är vintersnö och slask


Familjetradition

Vendelsö och vi

en sommar som i glömska

blomster och barnen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-11-07 03:10



Bookmark and Share


    Grönt
den här är ju bara för härlig ;)
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP