Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Id, arbete eller identitet kan vara svårt, du vet


Hajk (N)u

Kanoting på älv

kan O. T. vara ensam, själv?

härbärgerat id




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-11-07 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP