Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkel dikt om våra skeva värderingar.


Vad sorg

Köpte en schysst wobbler här om dan.
Grön-svart flytwobbler som drar gäddor på löpande band
(i alla fall i Vänstern och Fruckern)

Det svälter folk i etiopien.
Små negerpojkar och sånt...
\"Tråkigt\" skrev jag på en post-itlapp och satte den på kylen.

en våg sköljde bort massa hus och människor i Thailand.
Svenskar också hörde jag.
\"Tråkigt\" skrev jag på en hundralapp och stoppade den i en burk.

När jag var 11 dog min hund.
Hon var bäst!

\"TRÅKIGT!\" ristade jag in i min panna och tårarna rann utmed kinden.
Inga pengar i världen hjälpte.

Bytte till ett sked-drag för abborrar




Fri vers av Filip Broström
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-11-07 09:28



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
Tankvärd dikt. Bra!
(känner du David Hedengren, min kusin?)
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström