Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku IV

Se! En fågel flyr –
Hökens vingar slår; fågeln
Faller som ett löv




Bunden vers (Haiku) av Libertine777
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Libertine777