Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku VII

Öl. Flaska. Kall. Full.
Klunkar svalkar sargat svalg
Öl. Flaska. Kall. Tom.




Bunden vers (Haiku) av Libertine777
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-11-12 23:51



Bookmark and Share


  Sophia B
Denna älskar jag! rakt igenom, klockrent.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Libertine777