Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

 

 

Eld i grannens spis
med doft av norrlandsvinter


växthusgas värmer





Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:36



Bookmark and Share


  Annmargreta
Kanske allt norr om Dalälven!!!!!!!!!!!!
Kram från mig mittemellan.
2006-11-07

    steffe struts
Sollefteå skall det vara..
2006-11-07

    steffe struts
Yes! Norrlandsvinter luktar eldad björkved
alltså, GOTT!

Norrland, tja, jag tänker på Kiruna eller Solefteå..
Upp till betraktaren..

stefan
2006-11-07

  Annmargreta
Bra,men tala om för mig vad Norrlandsvinter
är och luktar den annorlunda??????????
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts