Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tacksamhet att jag fick läsa vad du skrivit


tack till (d)en som skriver här

Det är en stor tröst för mig
att läsa texter som dina

det är som om solen plötsligt
bröt fram för att skina

på vart blottat huvud,
på var blottad själ

och som kan hindra såna
som jag att ha mig själv ihjäl




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-11-08 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP