Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det inte svänger, vill jag att du ej slänger din blick på den igen, allra mest käraste vän


svängelska on the sun

not ever before
jag skådat sådan vår

when the rising sun
lyst för ljus, för tunn

and now I se it shine on and on again
liksom den väl annars blott göra gång på gång i spann igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-11-08 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP