Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten del av sanningen

Hon
åker iväg
och
upplever saker

I ladan
var dom tre
och dom två kvinnorna
använde händerna både
till det ena
och andra

Man kan
blekna för mindre

Underkastelse
och diverse
piskor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk, varsam text
så underbar
intill lyckans
sårbarhet
Tack för läsningen...
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan