Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hål över sverje

ljud av gräs

i långsam skymning

ljud av hor

i nystad natt

en enkel narr
med klara ögon

går upp och
ner för trappa





Fri vers av Alain
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-11-09 19:11



Bookmark and Share


    Twobo
Lättläst och läsvärt. Bra!
Saknar något på slutet tycker jag. Skriv mer! :)
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Alain