Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen till Erik C, men här nedkortat till Eric, av bekvämlighetsskäl emedan detta egentligen var menat att skickas som ett sms, men jag och mobiltelefoner, vi är inte riktigt bundis jag och mobiler


Till Eric



Vet du något om hushållsrobotar?
Har tappat en skruv i soppan härinne
och kan inte hitta den igen.
Jag var på rymmen i framtiden
och ramlade ner i en gul smetig kräm
som visade sig vara en port
till nutiden i form av självaste centrum
av ett danskt wienerbröd,
just uttaget ur ugnen och nedstoppat
i en påse
som betalats av en annan hushållsrobot
som visserligen liknar mig något
till utseendet
men har ett helt annat serienummer
än jag och som dessutom är av
en något äldre modell.

Den är på jakt efter mig här i nutiden
och nu behöver jag som bäst
din ovärderliga hjälp
att hitta skruven åt mig.
Så att jag kan ta mig tillbaka
till framtiden igen
genom att äta en speciell kanelbulle
maskerad till en gul tennisboll
med ett rött hjärta på.

Kan du hjälpa mig tror du?
Jag har sparat en sup till dig,
och jag lovar att den kommer
att finnas tillgänglig för dig
att hälla i dig ur ett sirligt likörglas
av frostig kristall,
med en fot som är precis lik
en av de som brukar kunnas ses
sitta på en känd seriefigur
vid namna Kålle anka.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-11-10 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är extremt hedrad
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP