Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 raggningsrepliker i vått och torrt

Du är så het
så att chili framstår
som is

Har dom räntefri
avbetalning på
den hyllan ?

Hur många
som har drunknat
i dina ögon
struntar jag i
eftersom
jag är
försäkrad

Får jag bjuda dig på
en taxi
eller vill du dansa
först ?

Tur att dom inte skickade upp dig i rymden
för då
vore vi invaderade på nolltid

Du är som stearin
på min kropp
alldeles för varm
i början
men när man väl har vant sig
får man aldrig nog

Jag är ingen groda
och jag rökar inte prince
men du kan få vara min queen





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1155 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:25



Bookmark and Share


  sistermoon
Jag faller direkt på No 1 ... =)
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan