Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan - Vill - Och ska!


Släggsmedens smekning.

Någon sa, att det inte finns några lätta val.
Livet är fyllt med etik, moral, ångest och kval.
Alltihop i samma gröt.
En korkad politiker och en flicka som är söt.
En öl som blev varm, kaffet kallt.
En disktrasa som är torr
och en handuk som är blöt.

Alla har vi olika smak, så håll ryggen rak.
Delta inte i din grannes strid innan det verkligen är tid.
Om vi alla ska gå enade blir vi bara försenade, så sluta snacka och börja packa.

Om ingen vill hänga på, bara fortsätt gå!




Fri vers av Kärlek och knogjärn
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-11-10 22:31



Bookmark and Share


  nastasia
Sjukt bra skrivet!! (Snälla kommentera min text Rival)
2006-11-18

  Joakim P Udd
just så!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kärlek och knogjärn