Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isabelle är

I - Icke Illegal

S - Svammlig

A - Arbetssam

B - Bäst !

E - Engagerad

L - Lydig

L - Livets Höjdpunkt

E - Elegant




Fri vers av Myggan_
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-11-11 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myggan_