Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar Dig!

Jag vill börja med att berätta att när vi fick kontakt blev du eftersom alltmer en större och större del av Mig. Den delen fortsatte att växa och växa.
Den delen blev så stor och stark att den skulle spräcka Mitt Hjärta om inte mer plats kom till. Mitt Hjärta växte och Du fyllde ut tomheten, den saknade delen. Igen.

Tillslut kunde Jag inte leva utan Dig.
Jag tänker alltid på hur Du mår. Vad du gör. Vad du tänker på. Jag tänker på hur kul det ska bli att äntligen få vara med Dig igen. Hur kul Vi ska ha. Jag räknar ned dagarna.

Egentligen vill jag vara med Dig hela tiden - eller åtminstone bara få prata med Dig då Vi inte kan träffas. Det spelar Mig ingen roll vad Vi pratar om, om Vi ens pratar om något, bara jag får känna Din närvaro gör Mig oerhört lycklig.

Om något är negativt för Dig, får jag en klump i magen och vet inte riktigt vad Jag ska ta Mig till.

Jag vill att du ska veta och förstå – vad som än händer eller sker - finns jag Alltid vid Din sida. För Alltid. I Evigheters Evigheter. Jag vill att det alltid ska vara Du och Jag.

Inte ens döden kommer skilja Mig ifrån Dig, det ska Alltid vara Du och Jag – på jorden likaväl som i Himalaja.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det skulle ändå aldrig ta slut.


Jag vill berätta att Jag Ruth Matilda Nilsson Älskar Dig Sofia Isabelle Lindbäck över allt annat och Jag kommer Alltid att Älska Dig Mest! <3

Detta kommer rakt ur Mitt hjärta och det kommer jag alltid att stå fast vid.





Fri vers av Myggan_
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-11-22 00:33



Bookmark and Share


    _Änglasyter_
Otroligt vacker gumman! Du får verkligen ner dom fina orden så bra =P Älskardej!! <3 Bell <3 matilda <3 För Evigt - Evig kärlek
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Myggan_