Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONSTER

En man under en gatlykta
spelar trasiga ackord med ett gevär
det faller mjäll från ditt hår landar
på kavajen på skjortan
och du har ditt eget snöoväder i maj
och det är som att känna sympati
med djävulen ungefär

Och dom gasar sönder skorsternarna
och jag är svag för män i yllejackor
gömmer mej för dej i en fågelbur
och du viskar i någon annans öra
att finare kan man inte kvittra
och jag gråter på låtsas mot din kind

Resten av kvällen ringer jag och gråter i din telefon
lägger på
lägger mej på golvet och gapskrattar
för du kan inte ta mej,
du kan inte ta mej

Du vaknar bredvid någon annan
viskar i någon annans öra att du
du är någon jag älskar
älskarälskarälskar
täcket faller på golvet
kläder faller på golvet
och
porslinet skaver mot huden
revbenen spelar en symfoni
sjung med
sjung med för all del




Fri vers av claudia
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-11-11 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claudia