Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHE USED TO BE HAPPY WE USED TO BE HAPPY

hej
jag vaknade av att du räknade väggarna
från ytterdörren till fönstret i sovrummet
och det var vackert på något vis
fast jag önskar att det var jag som väckt dej
med en sång från sängkanten
men imorgon kanske
Du vet, ibland så skrämmer jag mej själv
för det känns som om det slår ett pojkhjärta inuti mitt
alldeles för gamla bröst och ja,
det är inte som det borde vara längre
Och jag biter sönder läpparna i längtan efter
en ny vår en ny sommar ett nytt dej
och jag trodde dej aldrig när du sa att
en dag kommer stjärnorna inte längre vara ovanför
utan under
och du lägger dina fingrar som en pistol mot din tinning
och trycker av snälla lägg av
Det var femhundramiljoner år sedan vi träffades
sedan vi somnade i samma säng
som vi fortfarande sover i
fast det känns som om du sover på andra sidan jordklotet och..
äsch,
det är svårt att förklara
Jag gillar dej så mycket så att jag ibland tror att jag spricker
i vilket fall är det alltid dej jag vill se
och det var därför jag la bilden på dej
mittemot spegeln i hallen
så att jag alltid kunde se dej
Jag sitter på verandan när jag skriver det här
och du ligger tre meter under jorden
och du kommer aldrig sitta bredvid mej mer
och jag kommer aldrig mer höra dej andas
mest av allt önskar jag att du kunde hålla om mej
tills det blir sommar igen för jag fryser verkligen
och jag tror jag gråter igen för alla lakan är blöta som du hatar
och förlåt
Förlåt
förlåt för att
jag aldrig lyckades förklara att det inte var dej jag saknade
utan alla självklara ljud som
en klocka som tickar eller ett vinddrag som leker
med ett vindspel eller gardiner
som dansar i vinden
allt åstadkommet av dej och bara dej
Din för alltid / C




Fri vers av claudia
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-11 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claudia