Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger allt!


Studentliv


Alltid finns det något att diska

aldrig något att äta


en pizzakartong på mitt golv

hungerns förbrukade sändebud


& så alla dessa

klädestäckta möbler


ringer på dörren...


lathetens mantel på besök

vämjelse över mitt kök




Övriga genrer av Dobbie
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-11 22:46



Bookmark and Share


  Zabina
Det låter mer som ungkarlsliv ;)
Roligt och fyndigt!
2007-01-20

  Rozhan
haha den här var riktigt rolig - just därför att det är liknar min vardag, kanske inte lika extrem dock hehe
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Dobbie

Senast publicerade
Studentliv
Du harvar
* Se alla