Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lucia


Lucia

Så vacker du är

du står där med ljus ihår

så vacker så vacker du är

du kommer och går

men en sak vet vi

när det är mörkt och vi behöver Ljus

finns lucia alltid där..........




Fri vers av Olivia
Läst 833 gånger
Publicerad 2006-11-12 09:49



Bookmark and Share


    Maria Persson
Vackert så....

Men en som inte behöver ljus i hår och finns där alltid.....

det är faktiskt Du min vän
2006-12-01

  sol
snart kommer jag å lussar för dej
:)
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Olivia
Olivia