Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra Att vara - ?

Det är inte det vi gör,
som får oss till det vi är.
Det är det vi är,
som får oss att göra det vi gör.




Fri vers av Unstabilized
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-11-12 14:59



Bookmark and Share


    Syrak
så sant.
2006-11-12

    eva m h
Det ligger något i det!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Unstabilized
Unstabilized