Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Den var menad som en låttext från början, jag har dock inge musik än]


Din Ängel - Älskling

Jag ska bli din ängel
men titeln som under kommer jag inte få.
Jag ska förbli din ängel
men mina vingar kommer inte slå.
Din ängel älskling
gjord av Kärlek och Luft


Jag går på en diet nu,
bestående av Kaffe och cigg.
Det fungerar som det ska.
Och jag tänker inte börja äta igen.
Nej, jag ska vänta tills jag är dör
och lätt som luft
ska jag flyga till dig
och faschineras av varje rörelse du gör.

Jag har tappat bort mina händer nu
och jag kan inte känna mina ben.
Kontakten med kroppen fattas mig.
Jag går på diet nu
bestående av cigg
Jag kan inte röra mig från soffan idag.
Snart kan jag flyga till dig
lätt som en vind
Och vaka över allt du rör.

Det värker i min kropp nu
och jag har förlorat synen
jag går på diet nu
en diet av luft.
Jag är påväg nu älskling.
Påväg till din själ
Jag ska flyga inatt
och i gryningen är jag där.
Och jag ska vaka över dig,
och andas din närvaro.
Du känns redan här.


Jag är din ängel älskling
men titeln har jag inte fått
Jag är din nu, älskling
utan vingar men, Jag är din ängel
din ängel gjord av Luft




Fri vers av Unstabilized
Läst 621 gånger
Publicerad 2005-07-04 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unstabilized
Unstabilized