Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagslättnad

~~~


så lillstora knytte
ligger vi äntligen
tass i hand igen
med svansen din
snodd runt själ och hjärta
snarkandes så där som bara du kan
medan jag andas lättare
och lyckligt
över att vi tillsammans
drog döden vid näsan

välkommen hem!




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-11-12 18:17



Bookmark and Share


  ulli
den här dikten ger mig rysningar. otroligt träffande!

"tass i hand igen" det är ju helt underbart.

ser att du också bor i halmstad.. hoppas du inte blåst bort..

mvh ulrika
2007-01-14

  Mikael Lövkvist
Underbart skrivet till din
fyrfotade vän.
2007-01-13

    ej medlem längre
Får tankar på en akuttur tll veterinären med ett
mycket älskat husdjur, vet ifs inte om så var fallet
men det var den tanke jag fick
2006-11-16

    Bodil Sandberg
Det här får man inte missa...en enorm dikt bland alla tusende dikter här ute!!!Älskar den!!!
2006-11-14

  Rachel Roth
du förmedlar verkligen känslan
så tydligt och klart
att även jag känner den

hälsa från min tass
till kissens
2006-11-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Härligt=)
2006-11-13

  Lena K Nilsson VIP
Så skönt!!
2006-11-12

  Jessica Ebbesson
Vad skönt att knyttet kom tillbaka. 'med svansen din
snodd runt själ och hjärta'
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan