Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för ett år sedan och har nu kommit på vad jag menade.


Dubbelförhållande

Penetrera min genomskinlighet
Klös upp min O-existens med smyckade ord
Och gör mig vacker.
Låt mig sövas av omedvetenhet
Låt mig älska passionerat med Livet.
Låt mig berusas av gift
Och låt mig somna.
Ge mig injektioner av tillgivenhet
Och ett handslag av döden
Krydda mig med salt
Och gör mig bitter.




Fri vers av Julia Hedberg
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-11-13 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Hedberg