Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostgul behåring


Eremiterna tränger genom barken
äter sig mätta på min hjärna

kvar sitter du

smord i ister
ostgul
och med könshåret fullt av gammal urin

Gjut ditt fett där ådrorna slutar i slem
smek dig själv i en trappuppgång

låtsas att du är världens rockstjärna


ditt självgoda jävla svin










Fri vers av Scalebag
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:05



Bookmark and Share


  Vacant
"ditt självgoda svin" Klingar så förträffligt bra! Gillar ditt groteska språk, det känns bra med lite omväxling i allt som är vackert.
Titeln får mig att må lite illa =P
Finemang ordspya!
2006-12-16

  epelkawka
shit.
Man skulle kunna bli äcklad, men den är så ärlig och rak att det bara känns underbart att läsa :)
Jävligt bra.
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag