Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ammoniak

längs halsen innanför utanpå
rinner dina tankar
bränner lite svider en aning
men smaken är ljuvlig

slagorden tog slut igår
slut i munnen slut i öronen
du slog så jävla hårt
tills mjälten gav upp

du ser en ny vändning
väntar in den och missar den
när det är försent kommer du på
att det fanns ingen återvändo

så sitt du där och leta luft
känn nerverna spreta ut ur huden
när ögonhålorna krymper
sitt där du och lek gudomlig


du är min ammoniak







Fri vers av Scalebag
Läst 841 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-15 18:09



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ammoniak! det luktar illa :)
(typ torkad piss)

sista versen är väldigt målande fin, gillar den exeptionellt men hela dikten är bra, anser jag
2007-05-16

  Neal
#så sitt du där och leta luft
känn nerverna spreta ut ur huden
när ögonhålorna krymper
sitt där du och lek gudomlig#

ord och inga visor :)
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag