Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scalebag sa det har inget alls med kvinnlighet att göra


Avslöjandet


de med små händer
har svårt att fatta













Fri vers av Scalebag
Läst 852 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 15:19



Bookmark and Share


  Prometeus
Haha, det var nu ett bra tag sen jag läste dig, men varenda gång blir jag ju lika upprymd och glad. På ett argt sätt.

För att fylla ut din fras måste jag säga att

de med små händer
har svårt att fatta
och de som går på gatan
har inget land
2008-02-11

  Johnny Chow
ajda... jag har små händer :S hihi xD
2007-05-19

  Bissen
Haaa du är för härlig. Riktigt fyndigt!
2007-05-18

  Wingardium LeviosA
Du fick mig att se evigheten i ögat i 43 sekunder...

Sen förstod jag hur rolig.... OCH muppig dikten är!

Brillié! ;)
2007-05-18

    Mimmilainen
lysande aforism
2007-05-17

  Night Soul Woman
- Ska fundera på saken . . . *kliar hakan*
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag