Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 161 Omöjlig sits?




Om jag skrek ut min ilska
min bitterhet, besvikelse

då skulle du önska
att jag tigit
hållit inne mina känslor

om jag å andra sidan
bitit ihop om min ilska
min bitterhet
mina besvikelser

då skulle du önska
att jag skrikit
visat litet känslor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:40



Bookmark and Share


  Nina V A
Japp omöjlig ekvation att få ihop fullt ut *ler*
2006-11-13

  Carola Jeryd
Hur man än gör, så har man rumpan bak!
Vänd om...
Kramiz
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP