Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 156 Något om mod

DS 156 något om mod



Jag gick ut genom en dörr
in genom en annan
ingen var där

Jag var lämnad åt mig själv
jag var orädd
kanske var det mod

Men om en osynlig hand
släckt ljuset
hade mitt möjliga mod
kanske blivit omöjligt





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP