Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man menar det

Det behövs inga stora ord
för att det ska kännas
i ens inre

Ett enkelt litet
ord
kan lösgöra
åratals
släpande av tunga kedjor

Det behövs inga
långa förklarningar
eller komplicerade verbalkaskader

Det räcker med ett enda ord
om man verkligen menar det man säger

Fast kanske är det just det
som är så svårt






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-13 22:13



Bookmark and Share


  Rachel Roth
100% sant...
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan