Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång, när jag var liten, sa min mamma att jag var fin...


DS 165 Paradox




(Det som står skrivet
inom parentes
kan du nonchalera helt)




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-11-14 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP