Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar med några haikuliknande försök.


Resa

Grindarna öppnar
flygstolarna fylls med liv
havsörnen dyker




Bunden vers (Haiku) av P J
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-11-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P J

Senast publicerade
Mötet
Vår
Vinternatt
Resa
Höst
* Se alla