Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet


Staty i marmor
öronbedövande sorl
lekfulla ögon




Bunden vers (Haiku) av P J
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-15 19:29



Bookmark and Share


  Anders P VIP
sista raden säger mycket. lekfulla ögon kan överbrygga allt
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

P J

Senast publicerade
Mötet
Vår
Vinternatt
Resa
Höst
* Se alla