Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var finns det väl en (Polis? Piga?) när det en behövs som bäst? Jag gör som barnen, jag slår mig till ro och gastar i högan sky \'Kommer inte tomten snart? Maaaammaaaa; paaaappaaaa!!!\'


DS 167 Överlevnadskonst




Är verkligheten tråkig?

Skall man verkligen själv

på egen hand

behöva arbeta på

att fylla sitt liv med liv?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-11-14 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP