Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 170 Vardagsnära och kärt




Varje ögonblick

som förgängligt är

är något av

det mest fruktansvärda



först gott och levande

uppskattat eller ej

sedan fyllt av saknad

som i ett ramaskri




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-11-14 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP